Zac Efron moet Johnny Depp vervangen in 'Pirates of the Caribbean'

Zac Efron moet Johnny Depp vervangen in 'Pirates of the Caribbean'

Meerdere media melden dat Johnny Depp wordt vervangen.

Met een gek uiterlijk en gedrag wist Johnny Depp de Pirates of the Caribbean-franchise de juiste kick-off te geven. Er verschenen nog eens vier films, met Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales uit 2017 als meest recente deel. Daarna werd er gesproken over een soort reboot of aangepast vervolg.

Wat de toekomst ook voor de Pirates-films in petto heeft; één ding is duidelijk. De filmreeks gaat verder zonder Depp. Er werd al gesproken over een R-rated vervolg, een vervolg met een vrouwelijke hoofdrol en nu is er het gerucht dat niemand minder dan Zac Efron de positie van Depp moet overnemen.

Jack Sparrow
Meerdere media melden dat Efron in beeld is voor de rol in de filmreeks die tot op heden 4,5 miljard dollar verzamelde aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Hij zou dus ook echt Jack Sparrow moeten gaan spelen. Efron ken je misschien uit High School Musical of recente films als The Beach Bum (2019) en The Greatest Showman (2017).

De nieuwste poging om voor Disney een goed verhaal op papier te krijgen werd in oktober 2019 bekend. Het duo Craig Mazin (Chernobyl) en Ted Elliott (Pirates of the Caribbean) werken gezamenlijk aan een script.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair