'A Most Violent Year' met Oscar Isaac krijgt mogelijk een sequel

'A Most Violent Year' met Oscar Isaac krijgt mogelijk een sequel

De thriller met Isaac en Jessica Chastian wist in 2014 hoge ogen te gooien,

Actrice Jessica Chastain heeft laten doorschemeren dat er mogelijk een vervolg komt op J.C. Chandors misdaad-drama A Most Violent Year, uit 2014.

In de oorspronkelijke film, die zich aan het begin van de jaren '80 afspeelt, zien we Oscar Isaac als Abel Morales, de eigenaar van een kleine oliemaatschappij die het zwaar te verduren krijgt door alle concurrentie in zijn sector. Zijn principes gaan al snel de deur uit als hij merkt wat er nodig is om zijn bedrijf te kunnen laten voortbestaan. Chastain is in de film te zien als zijn genadeloze vrouw Anna. Andere rollen in de film zijn weggelegd voor David Oyelowo, Alessandro Nivola, Albert Brooks en Elyes Gabel. De film kreeg behoorlijk lovende kritieken, maar flopte met een opbrengst van slechts 12 miljoen dollar (tegenover een budget van 20 miljoen).

Chastain is klaar voor meer
We hadden dus niet verwacht ooit nog terug te keren naar de wereld van A Most Violent Year, maar niks lijkt minder waar. Een Isaac-fan postte namelijk op het Twitter-profiel van Chastain een clip van de film, met de opmerking: "Het is goed om te weten dat Jessica Chastain net zoveel van Oscar houdt als de rest van ons."

Chastain zag deze opmerking en reageerde als volgt:

"Ik houd zelfs nog meer van hem (Sssttt... weet je wie binnenkort opnieuw deze personages zullen spelen?..."

Klinkt veelbelovend dus! Zodra we meer weten over een vervolg op A Most Violent Year, brengen we jullie natuurlijk op de hoogte.

NieuwsFilm

meest populair