Kevin Feige: "Marvel onlangs afgewezen door grote acteur"

Kevin Feige: "Marvel onlangs afgewezen door grote acteur"

Niet elke Hollywoodster heeft interesse in een rol in het populaire filmuniversum.

Je zou denken dat het de droom van elke acteur is om gecast te worden in het uiterst succesvolle Marvel Cinematic Universe. Hoewel de meeste sterren gewoon auditie moeten komen doen, hebben enkele grote namen de luxe om direct een aanbod te krijgen van Marvel-baas Kevin Feige. Toch happen bekende Hollywoodacteurs niet altijd, zo ondervond Feige onlangs.

Kevin Feige had onlangs een meeting met een zeer bekende filmster die hij op het oog had voor een toekomstig project. Hoewel acteurs in de rij staan voor een Marvel-rol, had deze grote naam overduidelijk geen interesse. "Als we iemand op het oog hebben voor een rol, dan nodigen we hem of haar uit om te komen praten. Ik houd dan een uitgebreide pitch, en je ziet eigenlijk al direct of iemand wel of niet geïnteresseerd is", legt Feige uit.

'Afgewezen worden hoort erbij'
Volgens de schepper van Marvels filmuniversum gebeurde dat dus vrij recentelijk met een hele grote naam die hij eigenlijk graag had willen hebben. Hoe gaat hij met dergelijke tegenslagen om? Door niet bij de pakken neer te gaan zitten. "Ik voel me dan even een mislukkeling, maar daarna ook gemotiveerd om te bewijzen dat we iemand kunnen casten die nóg beter is", vertelt Feige. "Je moet er niet te lang stil bij blijven staan en snel verder zoeken, want het hoort er gewoon bij".

NieuwsFilm

meest populair