Robert Pattinson weet dat fans zijn Batman gaan haten

Robert Pattinson weet dat fans zijn Batman gaan haten

Toch maakt de acteur zich niet al te druk.

Robert Pattinson begint binnenkort aan de opnames van The Batman, zijn eerste grote film na de Twilight-franchise. Is hij klaar voor alle fans en meningen die zo'n rol met zich meebrengt? Pattinson geeft antwoord op die vraag in een openhartig interview met The Guardian.

Robert Pattinson trok zich na zijn rol als vampier Edward Cullen in de Twilight-films terug in de schaduwen van de arthousefilms. Met zijn hoofdrol in The Batman stapt hij daar voor het eerst in jaren weer uit. Vandaag de dag kunnen de reacties van 'fans' nogal giftig zijn bij ontwikkelingen over hun favoriete held of franchise waar zij het niet mee eens zijn. Is Pattinson klaar voor dergelijke response?

"Ik herinner me nu direct weer hoe het is om te praten over een film waarvan de verwachtingen heel hoog zijn", antwoordt hij op die vraag. "Als ik nu iets zeg, vinden mensen me direct een idioot, en dan denk ik... man, de opnames zijn nog geeneens begonnen!". Toch kan hij niet wakker liggen van negatieve reacties. "Mijn grootste criticus ben ik toch echt zelf, dus ik maak me niet druk om de mening van een ander", aldus Pattinson.

NieuwsFilm

meest populair