'Komst twee nieuwe 'Deadpool'-films is onvermijdelijk'

'Komst twee nieuwe 'Deadpool'-films is onvermijdelijk'

Disney zal wel moeten met deze miljoenenfranchise.

In 2018 verscheen met Deadpool 2 een prima en vermakelijk vervolg op het betere Deadpool uit 2016. De R-rated superheldenfilms werden niet alleen ijzersterk ontvangen, maar haalden ook miljoenen op. Vele films zouden volgen.

Voor de overname van 21th Century Fox door The Walt Disney Company waren er geruchten dat Fox minimaal vier films zou maken rond het Marvel-personage van bedenker Rob Liefeld. Tegenover Variety zei Liefeld dat hij denkt dat het "onvermijdelijk" is dat deze er alsnog gaan komen.

Miljardenfranchise!
En de reden is simpel. De films brengen bakken met geld op. "Weet je, ik hoop dat ze het kunnen regelen. Fans willen het. De fans willen de films zien. De cultuur is nu zo dat alles heel snel gaat, en twee jaar geleden voelt aan als twintig. Het zijn twee R-rated films die samen $1,2 miljard ophaalden. Het is een miljardenfranchise," zei Liefeld over de komst van zowel Deadpool 3 als X-Force. "Dus ik denk dat Deadpool 3... X-Force... onvermijdelijk zijn. Ik bedoel kom op. Josh Brolin, Ryan Reynolds, en nu met Disney. Dat moet toch wel iets groots kunnen worden, toch?"

Vooralsnog zijn er geen verschijningsdatums aangekondigd voor nieuwe Deadpool-films. Kijk jij al uit naar een derde deel of anders X-Force?



NieuwsFilm

meest populair