Hoe Deadpool en Cable via 'Avengers: Endgame' in het MCU kunnen belanden

Hoe Deadpool en Cable via 'Avengers: Endgame' in het MCU kunnen belanden

Aannemelijke fantheorie om Deadpool het MCU in te loodsen.

De oplettende kijker weet dat zowel in Deadpool 2 als Avengers: Endgame soort van tijdreishorloges worden gebruikt. In de Deadpool-film reist Josh Brolins Cable terug in de tijd om Firefist te doden. In Endgame keren de Avengers terug in de tijd om de Infinity Stones te verzamelen.

Er is echter één probleem. Als Cable in Deadpool 2 bepaalde zaken verandert, verandert de toekomst waar hij vandaan komt ook. In Endgame heeft een verandering in het verleden geen gevolgen voor de toekomst. Er ontstaat enkel een nieuwe tijdslijn. Een nieuwe fantheorie zorgt ervoor dat dit probleem wordt opgelost.

Cable profiteert van Avengers: Endgame
Een Reddit-gebruiker stelt voor dat Cable een apparaat vindt dat begraven ligt onder het ingestortte Avengers-gebouw dat - toevalligerwijs Josh Brolins - Thanos in Endgame met de grond gelijk maakt. Dit apparaat zou Cable kunnen aanpassen om terug de tijd in te gaan om zijn familie te redden. Bij het aanpassen van het tijdreishorloge zou hij ook de werking iets kunnen wijzigen.

THEORY: In the future, Cable discovers the device buried underneath the old Avengers compound after Thanos blew it up and modified the bracelet for himself to bring his family back. from r/marvelstudios

Vooralsnog is nog niet duidelijk of en hoe Deadpool verdergaat. Er zijn verschillende geruchten. Enerzijds wordt er gezegd dat er al een R-rated tweede vervolgfilm in ontwikkeling is en anderzijds wordt beweerd dat Marvel Studios Deadpool op de één of andere manier wilt integreren in het Marvel Cinematic Universe.

NieuwsFilm

meest populair