Reese Witherspoon eiste volledige 'Legally Blonde'-garderobe (inclusief 77 paar schoenen)

Reese Witherspoon eiste volledige 'Legally Blonde'-garderobe (inclusief 77 paar schoenen)

De actrice mocht alles mee naar huis nemen.

Hollywoodsterren mogen de kleding die zij dragen in films en andere attributen van de set vaak niet mee naar huis nemen. Reese Witherspoon vormt een uitzondering op die regel. De actrice heeft namelijk haar volledige garderobe uit Legally Blonde (2001) in bezit. Dat onthulde ze in The Graham Norton Show.

Reese Witherspoon (43) is verzot op mooie kleding. Zo ook op de outfits die zij haar personage Elle Woods droeg in Legally Blonde. De actrice had daarom geregeld dat ze alle kleding na afloop mee naar huis zou krijgen. "Ik heb de volledige garderobe bewaard, inclusief 77 paar Jimmy Choo-schoenen", vertelt Witherspoon op de bank van Graham Norton.

Hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen? "Ik had dat in mijn contract laten zetten", onthult ze. Toch heeft ze de dozen vol kleding lang dicht gelaten. "Pas op de vijftiende verjaardag van de film heb ik kleding weer aangeraakt", vertelt Witherspoon. "Toen heb ik alle kleding weer eens gepast, samen met mijn dochter".


Overigens is een derde Legally Blond-film momenteel in ontwikkeling. Witherspoon heeft bevestigd terug te zullen keren in de hoofdrol.

NieuwsFilm

meest populair