Shia LaBeouf over zijn posttraumatische stressstoornis

Shia LaBeouf over zijn posttraumatische stressstoornis

Het is lang niet altijd even makkelijk voor de acteur geweest...

Shia LaBeouf is op dit moment bezig met de promotie van zijn nieuwe project, genaamd Honey Boy. Hierin blikt de acteur terug op zijn kinderjaren in Hollywood. Deze waren lang niet altijd even gemakkelijk voor hem. Tijdens een recent interview liet LaBeouf zich erover uit.

Zo besloten zijn ouders te scheiden toen LaBeouf vijf jaar oud was, iets waarover hij zich altijd schuldig heeft gevoeld: ''Ik dacht vroeger altijd, als ik meer geld had, zou het ruziën ophouden. Dat was een van de redenen waarom ik begon te acteren. Het was voor mij een kans om iets te veranderen. Ik was een normaal kind, maar in een hele bizarre situatie''.

Problemen
De acteur is vaker op een negatieve manier in het nieuws verschenen. Ook werd hij meerdere keren gearresteerd. Maar bij zijn laatste arrestatie realiseerde hij zich dat het genoeg was geweest en hij besloot vervolgens de alcohol op te geven. Ook had hij therapie nodig en daaruit bleek dat hij aan een posttraumatische stressstoornis leed: ''Het was tijdens die therapie dat ik erachter kwam'' zei LaBeouf. ''Ik dacht dat ik een alcoholist was en dat ik daar gewoon vanaf moest komen. Ik wist niet dat het een stuk dieper ging dan dat. Ik had nooit rust en kon niet goed overweg met andere mensen, maar nu ik weet waardoor het komt gaat het elke dag iets beter''.

NieuwsFilm

meest populair