Arnold Schwarzenegger en andere bekendheden ontvluchten de vuurzee in Californië

Arnold Schwarzenegger en andere bekendheden ontvluchten de vuurzee in Californië

Tienduizenden mensen worden geëvacueerd i.v.m. levensgevaarlijke bosbranden.

Normaal gesproken is Arnold Schwarzenegger altijd degene die iedereen moet redden. Tenminste in zijn films, want deze keer had de acteur zelf hulp nodig. Door enorme bosbranden staat Californië namelijk in vuur en vlam. Als gevolg hiervan zijn wegen afgesloten en geblokkeerd, wordt de elektriciteit afgesloten en moeten tienduizenden mensen hun huizen uit vluchten, onder wie dus ook bekendheden zoals Schwarzenegger.

De acteur, die momenteel te zien is in de nieuwste Terminator-film: Dark Fate, liet zich erover uit op de sociale media: ''We zijn veilig geëvacueerd rond half vier 's nachts. Als je in de evacuatiezone zit, neem dat dan serieus. Maak dat je weg komt. Ik ben dankbaar dat de dapperste brandweermannen in de wereld, echte helden, alles op alles zetten om de mensen van Californië te beschermen''.

Andere bekendheden
Ook zijn vrouw, Maria Shriver, liet van zich horen: ''In heb enorm respect voor de brandweermannen die hun levens riskeren om ons te redden. We zijn nu veilig. Ik bid voor mijn buren en hoop dat zij ook wegkomen. Ik wil eveneens de burgemeester van Los Angeles bedanken. Hij doet er alles aan om de geëvacueerde mensen te helpen en het is goed te zien dat er al zoveel vliegtuigen overvliegen om water te lozen op de branden''.

Andere bekendheden, zoals de beroemde basketballer LeBron James, acteur Clark Gregg en de familie van Bruce Willis lieten allemaal weten veilig te zijn en wensten iedereen veel succes en sterkte met deze situatie die door de brandweer als 'zeer gevaarlijk' bestempeld wordt.

NieuwsFilm

meest populair