Viola Davis (Suicide Squad) reageert op Scorsese's superheldenfilm kritiek

Viola Davis (Suicide Squad) reageert op Scorsese's superheldenfilm kritiek

De met een Oscar bekroonde actrice is het niet eens met de beroemde regisseur.

Martin Scorsese liet zich een tijdje terug negatief uit over de Marvel superheldenfilms. Volgens The Irishman regisseur veranderen bioscopen door deze films in pretparken. Ondanks het feit dat een andere wereldberoemde regisseur, Francis Ford Coppola, het met hem eens was, zijn ook heel wat mensen een andere mening toegedaan. Bijvoorbeeld als heel wat bekende Marvel sterren zoals o.a. Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson en Natalie Portman. En nu laat ook DC actrice Viola Davis van zich horen.

De met een Oscar bekroonde actrice speelde een belangrijke rol in Suicide Squad en zal terugkeren voor de soft reboot The Suicide Squad. Zo zei de actrice: ''Ik hou van goeie Marvel en DC films. Albert Einstein zei ooit dat verbeelding meer waard is dan kennis en dat is zonder meer waar. Als ik geen verbeelding had, zou ik nog steeds de arme, onaantrekkelijke Viola uit Rhode Islands zijn''.

Kunst
Davis eindigt door te zeggen dat de wereld van verbeelding tot kunst behoort: ''Niemand heeft het recht om te zeggen wat daar wel of niet deel van mag uitmaken. Volgens mij is er voor alles een plaats''.

NieuwsFilm

meest populair