Terugval voor Ben Affleck: stomdronken op Halloweenfeest (video)

Terugval voor Ben Affleck: stomdronken op Halloweenfeest (video)

Is de acteur weer terug bij af?

Ben Affleck, die eindelijk leek te zijn genezen van zijn alcoholverslaving, heeft zaterdagavond toch stevig gedronken op een Halloweenfeestje. Dat is te zien op beelden die TMZ heeft gepubliceerd.

Ben Affleck (47) heeft dit weekend een grote fout gemaakt. In augustus vierde hij nog dat hij al een jaar geen druppel had gedronken, maar dit weekend heeft hij bij een Halloweenparty toch behoorlijk diep in het glaasje gekeken. In de video is te zien dat Affleck moeite heeft om overeind te blijven en steun zoekt bij een auto om niet te vallen.

Biechtstoel
Een dag later werd Affleck bij het huis van zijn ex-vrouw Jennifer Garner gespot, bij wie hij zijn fout op kwam biechten. "Het is gebeurd. Ik heb een fout gemaakt, maar ik ga me er niet door laten ontsporen", bekende de acteur aan de aanwezige paparazzi.

Affleck en Garner, de moeder van zijn kinderen, hebben nog steeds een goede relatie. Garner bracht hem vorig jaar ook naar een afkickcentrum toen het heel slecht met hem ging. Hopelijk blijft het bij deze ene fout en knapt Affleck snel verder op.



NieuwsFilm

meest populair