Halfzus noemt Meghan Markle een 'zeikerd' na emotioneel interview

Halfzus noemt Meghan Markle een 'zeikerd' na emotioneel interview

De hertogin kan op weinig sympathie rekenen van haar eigen familie.

Samantha Markle heeft in een interview hard uitgehaald naar haar halfzus Meghan Markle, met wie ze al jaren geen contact meer heeft. Dit deed ze naar aanleiding van het emotionele interview dat de hertogin van Sussex gaf in de documentaire van haar Afrikareis.

In Harry & Meghan: An African Journey vertelde Meghan openhartig over hoe de roddelpers haar leven beïnvloedt. Meghan is namelijk dikwijls het slachtoffer van de valse roddels die deze bladen verspreiden. Samantha vindt dat Meghan zich behoorlijk aanstelt en noemt haar een 'zeikerd'.

Bevoorrecht
"Ik vind het écht absurd dat iemand, met zoveel geld, die met miljoenen aan beveiligers in privéjets de wereld rond mag reizen, ergens over durft te klagen", zegt Samantha in een interview aan Inside Edition.

Er zit Samantha duidelijk iets dwars, want ze heeft geen goed woord over voor haar vervreemde familielid. "Je moet echt lef hebben om te zeggen dat je het fijn vindt dat eindelijk eens iemand aan je vraagt hoe het met je gaat, terwijl jezelf je eigen vader geeneens hebt benaderd toen hij twee hartaanvallen had gehad", vervolgt ze.

Harde waarheid
Samantha reageert dus behoorlijk hard op het interview van Meghan, maar vindt niet dat ze gemeen is tegenover haar jongere halfzus. "Iemand de waarheid vertellen is niet hetzelfde als gemeen doen", besluit ze.

NieuwsFilm

meest populair