Kevin Spacey zingt en speelt 'La Bamba' in de straten van Sevilla

Kevin Spacey zingt en speelt 'La Bamba' in de straten van Sevilla

De acteur durft zich weer te laten zien!

Kevin Spacey was een van 's werelds bekendste en geliefdste acteurs, maar sinds de #MeToo beweging en na de meerdere aanklachten van seksueel misbruik is hij zo goed als helemaal uit Hollywood verdwenen. Toch duikt hij af en toe nog wel eens op. Zo maakte hij nog een filmpje als Frank Underwood, zijn hoofdrol in de serie House of Cards. Ook dook hij een maand geleden nog in een museum in Rome op om een gedicht voor te dragen en nu haalt hij opnieuw een soortgelijke stunt uit.

Deze keer verscheen hij met een gitaar in Sevilla, Spanje. Tijdens een avondje uit verraste de in opspraak geraakte acteur een groep studenten om samen met hen het bekende nummer La Bamba te spelen. Van de 60-jarige Spacey werden meerdere foto's en filmpjes gemaakt. Een ervan is hieronder te zien.



Terugkeer op komst?
Na maandenlang negatief in het nieuws verschenen te zijn, kreeg Spacey in juli eindelijk weer wat goed nieuw te horen. In Massachusetts werd een aanklacht tegen de acteur gedropt, aangezien er niet genoeg bewijs was om aan te tonen dat dit werkelijk was gebeurd. Toch lopen er nog meerdere zaken tegen de acteur, zoals in Engeland en Los Angeles. Het zal dus nog wel een tijdje duren voordat het duidelijk wordt of Spacey nog een comeback kan maken.

NieuwsFilm

meest populair