Tom Holland over toekomst Spider-Man

Tom Holland over toekomst Spider-Man

Ook laat hij zich uit over enkele collega's.

Elke filmfan heeft het er op dit moment over: Spider-Man zal na alle verwachting het MCU verlaten en terugkeren naar Sony. Ondanks het feit dat er opnieuw gesprekken worden gevoerd tussen de twee grote studio's, lijkt de kans op dit moment nog tamelijk klein dat we Tom Holland opnieuw deel uit zullen zien maken van The Avengers. Toch heeft de jonge acteur voor beide studio's enkel en alleen maar goede woorden over.

''Ik ben Marvel gigantisch dankbaar'' begint de 23-jarige acteur. ''Mijn laatste vijf jaar met deze studio zijn geweldig geweest, ze hebben mijn dromen als acteur waar gemaakt. Maar ook is Sony altijd heel netjes en professioneel met me omgegaan. Spider-Man: Far From Home was een groot succes en dat is mede dankzij hun inzet, steun en vakmanschap. Ik weet zeker dat Spider-Man's toekomst bij Sony in goede handen is. Ik ben beide studio's gigantisch dankbaar. Ik heb dankzij hen vrienden voor het leven gemaakt''.

Druk
Wat het ook wordt en wat er ook gaat gebeuren, de acteur is sinds zijn rol in het Marvel universum gigantisch populair en bekend, iets waar hij nu goed mee weet om te gaan: ''Ik ben begonnen met golfen. Het is zo'n nederige sport. Avengers is de grootste film aller tijden, dat was geweldig en super gaaf maar dat brengt ook veel druk met zich mee. Dus dan ga ik gewoon met mijn vrienden golfen, om het te vieren en om te relaxen. Ik kan er weinig van, maar dat zet me juist weer met beide benen op de grond''.

Tot slot liet Holland weten ook op te kijken naar andere bekende sterren, vooral Dwayne 'The Rock' Johnson: ''The Rock is een persoon voor wie ik gigantisch veel respect voor heb. Hij werkt altijd heel hard, maar beleeft overal plezier aan. Dat vind ik echt ongelooflijk. Hij is voor iedereen een geweldig voorbeeld ''

Maar ook meerdere Marvel collega's, zoals Zendaya, Robert Downey Jr., Jake Gyllenhaal en Chris Hemsworth hebben een impact op Holland gehad: ''Ze zijn allemaal zo professioneel, werken in deze drukke industrie maar zijn altijd vriendelijk. Je hoort vaak negatieve verhalen over bekendheden, maar zij zijn allen altijd gigantisch aardig''.

NieuwsFilm

meest populair