Zowel Samuel L. Jackson als Nick Fury bestaat in de Marvel-films

Zowel Samuel L. Jackson als Nick Fury bestaat in de Marvel-films

Dit komt als geen verrassing, maar is wel vermakelijk.

Acteur Samuel L. Jackson blijkt te bestaan in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Dit is dus naast het Nick Fury-personage dat Jackson sinds Iron Man uit 2008 speelt. Dit weetje is bevestigd door de regisseurs van de rencente Avengers-films Infinity War en Endgame.

Hoe kan dat? Dit is eigenlijk vrij simpel. In meerdere films zijn er hints te zien of horen naar de Star Wars-franchise. In Spider-Man: Homecoming is bijvoorbeeld een LEGO-versie van de Death Star te zien. Hiermee wordt bevestigd dat de Star Wars-franchise bestaat in het Marvel Cinematic Universe.

Mace Windu
Jackson speelt in de Star Wars-prequelfilms het personage Mace Windu, een Jedi Master en een lid van de Jedi High Council tijdens de laatste jaren van de Galactic Republic. En zo moet het dus zijn dat ook de vertolker van dat personage leeft in het MCU. Het onderwerp kwam naar voren toen regisseurs aanwezig waren bij The Star Wars Show. "Ja, Nick Fury lijkt toevallig gewoon op Samuel L. Jackson." Check hieronder het complete interview!



NieuwsFilm

meest populair