'Hobbs and Shaw'-regisseur wil 'Blade'-reboot maken

'Hobbs and Shaw'-regisseur wil 'Blade'-reboot maken

David Leitch doet een open sollicitatie!

Hobbs and Shaw heeft regisseur David Leitch heeft tijdens een interview met Screen Rant onthuld dat hij graag de Blade-reboot voor Marvel zou willen regisseren.

Leitch liet tijdens het interview weten dat hij zelf betrokken was bij de oorspronkelijke Blade uit 1998 en dat hij maar wat graag de nieuwe versie met Mahershala Ali zou willen realiseren. Hij zei er het volgende over:

"Ik houd van Blade. De eerste film was een van mijn eerste projecten als stuntman. Ik zat in de begin-scene met al dat bloed. Ken je die scene nog? Ja, ik danste mee in gerecycled nepbloed. Het was geweldig."

Over de geplande MCU-reboot van Blade zei Leitch het volgende:

"Maharshala is een geweldige acteur. Ik heb met veel geweldige acteurs gewerkt, en dat wil ik blijven doen. Dat hij die rol gaat spelen is echt iets om naar uit te kijken. Ik zou er zeker bij betrokken willen zijn."

Wanneer kunnen we de Blade-reboot verwachten?
Gezien het feit dat fase 4 van het MCU de jaren 2020 en 2021 in beslag zal nemen, heeft Leitch genoeg tijd om in gesprek te gaan met Marvel over de regie van Blade. Leitch werkt momenteel aan graphic novel-verfilming Undying Love en gameverfilming The Division met Jake Gyllenhaal en Jessica Chastain. De nieuwe Blade zal naar alle verwachting pas ergens in 2022 de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair