Frank Grillo (Crossbones) keert waarschijnlijk terug voor meer Marvel-films

Frank Grillo (Crossbones) keert waarschijnlijk terug voor meer Marvel-films

Hij heeft nog een contract voor vijf films!

Spoilers aanwezig!

Frank Grillo, o.a. bekend van The Purge en Warrior, heeft al in drie Marvel-films gespeeld. Zo was hij te zien als de villain Brock Rumlow, oftewel Crossbones, in Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War en Avengers: Endgame. Toch is de kans groot dat hij nog diverse keren zal terugkeren.

Ondanks het feit dat zijn personage sterft in Civil War, heeft hij nog een contract voor maar liefst vijf films. Dit liet de acteur zelf weten tijdens een recent interview: ''Ik had getekend voor een lang contract met Marvel en moet eigenlijk nog vijf films maken. Op dit moment is nog niks gepland, maar als ik door hen word gecontacteerd moet ik opnieuw komen opdraven''.

Flashbacks?
Dit nieuws werd niet door alle Marvel-fans even goed onthaald. Zij hebben er moeite mee dat er al vaker personages terug zijn gekeerd uit de dood, waardoor toekomstige sterfgevallen minder impact zouden kunnen hebben of minder geloofwaardig zouden kunnen overkomen. Het is echter goed mogelijk dat Crossbones, net zoals in Endgame, alleen maar opnieuw te zien zal zijn in films en tijdlijnen die zich vóór Civil War afspelen.

NieuwsFilm

meest populair