Clark Gregg heeft idee voor reünie tussen Agent Coulson en de 6 originele Avengers

Clark Gregg heeft idee voor reünie tussen Agent Coulson en de 6 originele Avengers

Volgens hem is de 'relatie' tussen hen nooit helemaal bevredigend afgerond.

Een belangrijk zelfbedacht personage (niet gebaseerd op een rol uit de comics) in Phase 1, de beginjaren van het MCU, was Agent Coulson (Clark Gregg), de rechterhand van S.H.I.E.L.D-directeur Nick Fury.

Na zijn introductie in Iron Man (2008) en optredens in Iron Man 2 (2010) en Thor (2011) stierf hij in The Avengers (2012). Daarna zagen we hem nog eenmaal jonger terug in het verleden voor Captain Marvel (2019).

Echter dook Coulson weer springlevend op in de televisieserie Agents Of S.H.I.E.L.D waar werd verklaard hoe hij de aanslag had overleefd.

In een interview betreurt Gregg het feit dat hij en de originele Avengers nooit zijn herenigd op het witte doek en ze dus niets afweten van de waarheid rondom zijn 'dood'. Ook was hij één van de opvallende afwezigen in Endgame. Echter heeft hij nu de oplossing klaarliggen:

"Maak een nieuwe one-shot"!
De one-shots van MARVEL zijn een reeks korte video's die bedoeld zijn om verhalende vragen tussen films in te vullen. Er zijn er in totaal vijf gemaakt (twee met Cregg), te weten The Consultant, A Funny Thing Happened On The Way To Thor's Hammer, Item 47, Agent Carter en All Hail The King.

Het is dus zeker een manier om het plotgat(?) op te lossen, maar of het gaat gebeuren, blijft natuurlijk gissen, omdat de toekomst voor Phase 4 en 5 grotendeels vaststaat en namen als Robert Downey Jr, Chris Evans en Scarlett Johansson technisch gezien al uit de franchise verdwenen zijn...

NieuwsFilm

meest populair