Gaan we Nick Fury terugzien in Black Widow'?

Gaan we Nick Fury terugzien in Black Widow'?

Nee volgens Samuel L. Jackson. Of in ieder geval, nog niet...

Samuel L. Jackson heeft heel wat legendarische films gemaakt, maar de laatste jaren is hij voornamelijk te zien als Nick Fury in diverse Marvel-films. Marvel's nieuwste film, Spider-Man: Far From Home, draait momenteel in de bioscoop. Hierin is Jackson voor de twaalfde keer te zien als Nick Fury. Velen verwachten ook dat hij in Scarlett Johansson's Black Widow zal zitten, maar Jackson zelf zegt dat dit niet het geval is...

Nick Fury is een extreem belangrijk personage in het MCU. Zo begint hij S.H.I.E.L.D., het Avengers initiatief en zorgt hij ervoor dat Tony Stark en Steve Rogers deel uitmaken van de groep. In een recent interview werd hem gevraagd wie zijn favoriete Avenger is. Zijn antwoord was als volgt: ''Ik zou gaan voor Natasha (Black Widow) omdat ik degene ben die haar rekruteert. Maar tot nu toe zit ik niet eens in haar origin story'' grapt Jackson. ''Zij is de persoon met wie ik de beste band heb''.

Geheim
De nodige fans keken raar op van dit antwoord, aangezien Jackson een fundamentele rol speelt in het verhaal van Black Widow. Toch zou het kunnen dat dit er nog van gaat komen. Marvel gaat namelijk altijd extreem voorzichtig te werk in de hoop alle details zo lang mogelijk geheim te houden. Als gevolg hiervan worden acteurs pas laat gecontacteerd voor het spelen van een rol. Het zou dus goed kunnen dat dit ook het geval is voor Jackson.

Het is wel nog niet duidelijk wanneer de film zich afspeelt, dus misschien is het wel vóór Black Widow's Avengers dagen.

NieuwsFilm

meest populair