Ray Winstone (The Departed) naast Scarlett Johansson in Marvel-film 'Black Widow'

Ray Winstone (The Departed) naast Scarlett Johansson in Marvel-film 'Black Widow'

Ook Rachel Weisz en David Harbour maken hun opwachting in de langverwachte film over Natasha Romanoff.

Ray Winstone, de harde bikkel met een klein hartje uit misdaadklassiekers als The Departed en Sexy Beast heeft getekend voor een rol naast Scarlett Scarlett Johansson in MCU-film Black Widow. Collider weet dit vandaag te bevestigen.

Eerder werd al bekend dat Oscarwinnaar Rachel Weisz, David Harbour, Florence Pugh en O-T Fagbenle te zien zullen zijn in de film. De regie is in handen van Cate Shortland, die momenteel bezig is met de opnames die in Londen plaatsvinden. Marvel-baas Kevin Feige produceert de film, waarvan het script werd geschreven door Jac Schaeffer.

Een spionage-thriller met een superheldensausje
Black Widow, alias Natasha Romanoff, maakte voor het eerst haar opwachting in het MCU in Iron Man 2 (2010). Sindsdien is er grote vraag naar een solo-film over het personage. De mysterieuze film zou een internationale spionage-thriller moeten worden. Plotdetails, waaronder het personage van Winstone, worden geheimgehouden. Gezien het verloop van Avengers: Endgame, kunnen we wel concluderen dat Black Widow een prequel-film is. De film wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2020.

NieuwsFilm

meest populair