Amanda Bynes (She's the Man) aangeklaagd door psychiatrische kliniek

Amanda Bynes (She's the Man) aangeklaagd door psychiatrische kliniek

Ze schijnt de rekening voor haar behandeling nog steeds niet betaald te hebben.

Hoewel het erop leek dat Amanda Bynes (Hairspray, She's the Man) haar leven eindelijk weer goed op de rails had, moet de actrice binnenkort waarschijnlijk voor de rechtbank verschijnen vanwege een schuld die zij heeft bij een psychiatrische instelling.

Het leven van Amanda Bynes (33) heeft al vele hoogte- en dieptepunten gekend. Bynes was ooit succesvol in Hollywood, maar staat de laatste jaren vooral in de bladen vanwege haar mentale problemen. Nu heeft ze ook nog eens een rechtszaak aan haar broek hangen. Een kliniek waar ze in februari verbleef, sleept haar voor de rechter. Bynes zou de behandelingskosten à 5.000 dollar namelijk nog steeds niet betaald hebben.

Serieuze problemen
Enkele jaren geleden werd Bynes gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis. Het is niet bekend waarom zij zich begin dit jaar heeft laten opnemen in de desbetreffende kliniek in Los Angeles, Amerika. Wel zou het inmiddels weer stukken beter met haar gaan. Zo werkt ze aan haar modecarrière en zou ze ook plannen hebben om weer te gaan acteren. Er is haar dan ook veel geluk gegund.

NieuwsFilm

meest populair