Bradley Cooper verbreekt relatie met topmodel Irina Shayk (nieuwe kans voor Lady Gaga?)

Bradley Cooper verbreekt relatie met topmodel Irina Shayk (nieuwe kans voor Lady Gaga?)

De geruchten dat het niet goed gaat tussen de twee gaan al langer.

Hollywoodster Bradley Cooper en zijn vriendin Irina Shayk hebben hun relatie na vier jaar verbroken. Al langer gaan er geruchten rond dat er spanningen zouden zijn tussen de twee. Zou Cooper dan toch zijn geraakt door de liefdespijlen van zijn A Star Is Born-collega Lady Gaga?

Irina Shayk (33) heeft haar koffers gepakt en het huis van Bradley Cooper (44) verlaten. De roddelbladen speculeerden al langer over een mogelijk aanstaande relatiebreuk. "Bradley en Irina hebben besloten om op een vriendschappelijke manier uit elkaar te gaan", weet een insider nu te bevestigen aan de Amerikaanse gossipsite People. "Momenteel werken ze samen aan een goede voogdijregeling voor hun dochtertje". Shayk beviel in maart 2017 van dochtertje Lea.

Een nieuwe relatie geboren?
Cooper en Shayk waren niet getrouwd. Woordvoerders van het voormalig stel weigeren te reageren op vragen van de pers. De precieze reden voor hun scheiding is dan ook niet bekend. Wel gaan er al lange tijd geruchten rond dat Cooper gevoelens zou hebben ontwikkeld voor zijn A Star Is Born-tegenspeelster Lady Gaga (33). Onder meer een innig optreden bij de Oscars zou dat bevestigen. Opvallend is dat Gaga zelf ook enkele maanden geleden haar verloving verbrak. Toeval?

NieuwsFilm

meest populair