Wanneer onthult Marvel de toekomstplannen?

Wanneer onthult Marvel de toekomstplannen?

De baas van Walt Disney zegt het te weten.

Marvel-baas Kevin Feige gaf eerder aan pas na Avengers: Endgame de toekomstplannen te onthullen en later gaf hij aan dat dit pas na Spider-Man: Far From Home, die in juli verschijnt, zal gebeuren. Nu heeft Bob Iger, de grote baas van Walt Disney, gehint naar het moment waarop alles onthuld wordt.

Tijdens een bijeenkomst van aandeelhouders zei Iger dat de plannen aankomende zomer worden gepresenteerd. Dit zal dus waarschijnlijk in juli, augustus of misschien september zijn. Nu lijkt het erop dat dit tijdens Comic Con in San Diego zal zijn, van 18 tot en met 21 juli. Een andere optie is dat Disney wacht tot zijn eigen evenement, D23 Expo 2019 in Anaheim van 23 tot en met 25 augustus.

Line-up
Mastermind Feige gaf eerder aan dat (mogelijk) niet de complete Phase IV wordt onthuld. De fase zou naar verluidt de Marvel Cosmic Universe gaan heten. Duidelijk is wel dat er voor aankomende drie jaar acht films staan gepland. Eerder deden we onderstaande voorspelling. Denk jij deze in de buurt komt van wat Marvel t.z.t. zal presenteren?


- 1 mei 2020 - Black Widow
- 6 november 2020 - The Eternals

- 12 februari 2021 - Shang-Chi
- 7 mei 2021 - Captain Marvel 2
- 5 november 2021 - Doctor Strange 2

- 18 februari 2022 - Black Panther 2
- 6 mei 2022 - Guardians of the Galaxy Vol. 3
- 29 juli 2022 - Spider-Man 3

Wat het ook wordt, de fans van het Marvel-filmuniversum zijn erg nieuwsgierig. Hieronder een gave sheet met mogelijk titels, uiteraard gemaakt door een van die vele fans.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair