'Rebel Wilson stak onverwachts haar vinger in Tom Hardy's achterwerk'

'Rebel Wilson stak onverwachts haar vinger in Tom Hardy's achterwerk'

Niet te serieus nemen.

Tom Hardy blijkt niet door een deur te kunnen met actrice en comédienne Rebel Wilson, zo onthult Wilson op de bank bij Jimmy Kimmel Live. Wilson heeft Hardy namelijk ooit op een ongepaste plek aangeraakt en daar schrok hij flink van.

Eén van Rebel Wilsons eerste Amerikaanse films was This Means War (2012). Hoewel uiteindelijk al haar scènes in de prullenbak van de monteerkamer belandden, staat een bepaald moment op de set haar nog goed bij. "Er geldt een etiquette in de acteerwereld", begint Wilson haar anekdote. "Voor zoenscènes neem je bijvoorbeeld eerst even een pepermuntje en ook eet je geen vis van tevoren".

Toestemming
"Als je iemand op een ongepaste plek moet aanraken, bespreek je dat ook eerst even met elkaar en vraag je diegene om toestemming", vervolgt Wilson. De regisseur van This Means War had echter andere plannen. "Op mijn eerste draaidag zei de regisseur tegen me dat ik Tom Hardy moest verrassen door mijn vinger in zijn kont te duwen".

Hartstikke echt
De regisseur wilde zo een spontane, niet-geacteerde reactie op beeld krijgen. Wilson ging in op zijn verzoek. "Hij schrok ontzettend", vertelt ze over de reactie van Hardy. Volgens Wilson was Hardy niet blij met haar acties. "Hij heeft daarna niet meer met me gepraat". Wilson probeert haar verhaal nog enigszins te nuanceren. "Hij had wel een broek aan, dus het was niet heel diep".



NieuwsFilm

meest populair