'George Clooney heeft een hekel aan Brits accent en slimheid eigen kinderen'

'George Clooney heeft een hekel aan Brits accent en slimheid eigen kinderen'

Natuurlijk is hij niet serieus.

George en Amal Clooney slepen hun tweeling de hele wereld mee over. Het stel verdeelt hun tijd namelijk tussen Amerika, Italië en Engeland. Daardoor pikken Ella en Alexander gemakkelijk de nodige talen en dialecten op, maar Clooney blijkt dat niet altijd te waarderen, zo vertelt hij op de bank bij The Ellen DeGeneres Show.

De kinderen (2) van George Clooney blijken ontzettend slim te zijn. Doordat het stel hun tweeling over heel de wereld meesleept, komen ze in aanraking met verschillende talen. Desondanks blijven Ella en Alexander vooral vasthouden aan de tongval van hun Britse moeder. Clooney blijkt daar soms wat moeite mee te hebben. "Onlangs betrapte ik mijn zoontje erop dat hij zeb-ra zei", vertelt Clooney aan DeGeneres. "Daar moet ik echt iets aan gaan doen. Dat Britse accent kan ik gewoon niet toestaan", grapt hij.

Juiste familie
Clooney en DeGeneres zijn in een melige bui en het interview is dan ook weinig serieus. Clooney vertelt dat zijn kinderen allebei een goed stel hersenen hebben. "Ze hebben overduidelijk de hersenen van mijn vrouw", constateert de acteur. "Ze zijn nog geen twee jaar oud, maar kunnen nu al in het Engels én Italiaans tot twintig tellen", vervolgt hij. "Mij lukt dat geeneens in het Engels. Ze zijn erg slim. Dat vind ik ook maar niks". Volgens Clooney heeft hij het minder goed getroffen. "Ik denk dat ik gewoon stam uit een hele domme familie. Zo simpel is het".

Bekijk de video hier.

NieuwsFilm

meest populair