'Fans bieden massaal op verpakking snoepring die Sophie Turner (Game of Thrones) droeg tijdens officiële bruiloft'

'Fans bieden massaal op verpakking snoepring die Sophie Turner (Game of Thrones) droeg tijdens officiële bruiloft'

Heel bijzonder...

Fans van het pasgetrouwde sterrenkoppel Sophie Turner en Joe Jonas bieden momenteel massaal op het plastic verpakkinkje van de snoepring die Turner droeg tijdens haar onverwachtse trouwpartij in Las Vegas afgelopen woensdag.

Op de eerste dag van deze maand gaven actrice Sophie Turner (23) en zanger Joe Jonas (29) elkaar het jawoord tijdens een verrassingsceremonie in de Amerikaanse gokstad Las Vegas. Jonas schoof tijdens die plechtigheid geen echte ring om Turners vinger, maar een snoepring. Het verpakkingsmateriaal van die ring is nu te koop op veilingsite eBay en fans van het stel bieden massaal.

Echt waar
De verkoper beweert werkzaam te zijn voor gossipsite Entertainment Tonight en beelden te hebben waarop hij de verpakking opraapt. Ook krijgt de gelukkige winnaar een certificaat van echtheid, ondertekend door de Elvis-imitator die het huwelijk voltrok. Inmiddels staat de teller al op 4.050 dollar voor dit unieke collector's item!

Tweede ceremonie binnenkort
Inmiddels is de huwelijksakte van Turner en Jonas ook opgedoken. Volgens diverse Amerikaanse gossipsites zijn de twee sterren inderdaad officieel voor de wet getrouwd, maar zullen zij nog wel een symbolische huwelijksceremonie organiseren in Frankrijk. Turner blijkt ook de achternaam van haar man te willen overnemen.

NieuwsFilm

meest populair