Lily Collins: 'Geesten van slachtoffers Ted Bundy bezochten mij'

Lily Collins: 'Geesten van slachtoffers Ted Bundy bezochten mij'

Collins speelt de vriendin van Bundy in de nieuwe Netflix-film.

In Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile speelt actrice Lily Collins (Tolkien, Mirror Mirror) de rol van Liz Kendall, de vriendin van seriemoordenaar Ted Bundy. Het project was behoorlijk zwaar voor Collins. In een recent interview met The Guardian vertelt Collins dat ze 's nachts zelfs wakker werd gehouden door de geesten van Bundy's slachtoffers.

Volgens Lily Collins (30) werd zij in de voorbereidingsfase van Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile geconfronteerd met geesten die contact met haar probeerden te leggen. Collins werd in die tijd iedere nacht rond een uur of drie wakker. "Ik sloop naar beneden, dronk een kop thee en ondertussen dacht ik na waarom ik weer wakker was geworden", vertelt Collins aan The Guardian.

De poort is open
"Het bleken flitsen van afbeeldingen te zijn, die voelden als de nasleep van een worsteling", vervolgt de Britse filmster. "Ik heb onderzoek gedaan en kwam erachter dat de grens tussen de verschillende werelden het dunst is om drie uur 's nachts. Dan kunnen geesten je dus bezoeken". Die ervaringen maakten Collins naar eigen zeggen niet bang. "Ik voelde me juist gesteund", legt ze uit. "Het was alsof zij mij wilden zeggen dat ze een luisterend oor boden en dankbaar waren dat hun verhaal werd verteld".

NieuwsFilm

meest populair