Scarlett Johansson produceert eerste solofilm 'Black Widow' (ook al gaat het project misschien niet door?)

Scarlett Johansson produceert eerste solofilm 'Black Widow' (ook al gaat het project misschien niet door?)

Geen paniek! De film komt er hoogstwaarschijnlijk gewoon!

Volgend jaar verschijnt Marvels Black Widow, de eerste solofilm rondom Scarlett Johanssons superspionne. Johansson zal niet alleen de hoofdrol in die film spelen, maar is ook betrokken als producent, zo weet de Hollywood Reporter te melden.

Scarlett Johansson schitterde al acht keer als heldin Natasha Romanoff alias Black Widow in het Marvel Cinematic Universe. Tot nu toe was Johansson altijd te zien in bijrollen, maar daar komt volgend jaar verandering in. Er staat namelijk een Black Widow-film op de planning. Johansson blijkt een flinke vinger in de pap te hebben, want de actrice blijkt de film ook mee te produceren.

Kassa!
Volgens de Hollywood Reporter ontvangt Johansson een behoorlijk bedrag voor haar werkzaamheden als actrice en producent. Ze zou namelijk een deal hebben getekend van zo'n 20 miljoen dollar. Overigens is Johansson de eerste Marvel-ster die ook aan de slag gaat als producent. De Australische filmmaakster Cate Shortland is aangetrokken als regisseuse.

Solofilm nog niet zeker?
Opvallend is wel dat Johansson vorige maand in een interview met de Belgische krant Het Laatste Nieuws aangaf nog niet zeker te weten of Black Widow er daadwerkelijk komt. "Je weet bij Marvel nooit zeker wat je te wachten staat. Zelfs Kevin Feige niet", antwoordde ze toen. Toch is de kans groot dat haar film er gewoon komt. Het castingproces is immers in volle gang.

NieuwsFilm

meest populair