The Polka-Dot Man gevonden voor 'The Suicide Squad'!

The Polka-Dot Man gevonden voor 'The Suicide Squad'!

Ant-Man and the Wasp acteur pakt verrassende rol.

Het superslechterikenteam Task Force X krijgt verder vorm. Nu blijkt dat Ant-Man and the Wasp-acteur David Dastmalchian een belangrijke rol krijgt in de DC-film The Suicide Squad van regisseur James Gunn.

Dastmalchian was dus eerder te zien in het Marvel Cinematic Universe. Hij speelt in het Marvel-filmuniversum de rol van Kurt. Hij was in beide Ant-Man-films te zien. De acteur speelde ook rollen in films als The Dark Knight en Blade Runner 2049. De acteur is duidelijk geliefd bij Gunn en Denis Villeneuve. Dastmalchian zal namelijk ook te zien zijn in Villeneuve's Dune.

The Polka-Dot Man
The Polka-Dot Man met een kostuum met explosieven is een onbekendere tegenstander van Batman in de comics. Volgens eerdere geruchten zou het personage in de film superkrachten krijgen. De gekleurde bolletjes om zijn pakken zouden kunnen vervormen in vuurballen. Hij zou regelmatig in verlegenheid worden gebracht door zijn opvallende krachten.

Squad
Harley Quinn (Margot Robbie), Captain Boomerang (Jai Courtney) en nog twee onbekende personages van Idris Elba en John Cena (mogelijk Peacemaker) hebben vermoedelijk ook een aandeel in het team. The Suicide Squad staat gepland voor augustus 2021.



NieuwsFilm

meest populair