Welke ster uit 'Avengers: Endgame' was ooit een stripper?

Welke ster uit 'Avengers: Endgame' was ooit een stripper?

Je raadt het antwoord nooit!

Beginnende acteurs en actrices hebben vaak vele bijbanen om rond te kunnen komen in het dure Los Angeles. Naast het serveren in een restaurant of assisteren van een fotograaf, hebben sommige Hollywoodsterren wel een héle bijzondere baan op hun cv staan. Zo was één van castleden van Avengers: Endgame vroeger werkzaam als stripper. Maar wie was het?

De castleden van Avengers: Endgame hebben natuurlijk een hoop tijd met elkaar doorgebracht op de set en sommige kennen elkaar al jaren. Maar betekent dat ook dat zij alles van elkaar weten? In een nieuwe aflevering van The Big Ticket, een podcast van filmvakblad Variety, worden Chris Hemsworth, Jeremy Renner en Scarlett Johansson onderworpen aan een serie vragen over hun collega's.

Wie was vroeger werkzaam als stripper?
Géén van de drie gasten weet het antwoord, maar ze wagen we allemaal een gok. "Ik wil Chris Evans zeggen, maar ik weet het echt niet", antwoordt Hemsworth. "Is het Tom Hiddleston? Hij lijkt me een stripper", denkt Renner. Johansson zet in op Renner. "Met zijn talent voor squats zou hij het echt goed doen op het podium", grapt ze. Helaas hebben ze het alle drie niet juist. Het antwoord blijkt namelijk Chris Pratt te zijn. Hij werkte een tijdje als stripper voor zijn grote doorbraak.

NieuwsFilm

meest populair