Dit personage is toch dood in 'Avengers: Endgame'

Dit personage is toch dood in 'Avengers: Endgame'

Verschenen posters verraden gevolgen van 'de knip'.

Begin 2018 debuteerde het personage Shuri van actrice Letitia Wright (Ready Player One) in de Marvel-film Black Panther. De zus van Chadwick Bosemans T'Challa dook ook kort op in Avengers: Infinity War en leek 'de knip' te hebben overleefd. Toch blijkt zij nu dood te zijn.

In de reeks van 32 personageposters voor Avengers: Endgame was ook een affiche te zien van Shuri. Het blijkt dat ze onderdeel is van de 16 zwart-wit posters, het perfect gebalanceerde aantal tegenover de 16 kleuren affiches van de overlevers. De zwart-wit posters bevatten enkel personages die zijn gedood door Josh Brolins Thanos, of zijn 'Decimation' niet overleefden.

Wie is dan Black Panther?
Het werd lange tijd aangenomen dat Shuri de rol van haar broer T'Challa zou overnemen. Dus dat zij koningin van Wakanda zou zijn en daarbij ook de Black Panther zou worden. Dit blijkt nu dus niet het geval. De vraag is nu, wie dan wel?

En het is sowieso de vraag of de personages die zijn afgebeeld op de zwart-wit posters een rol hebben in Endgame. Er zijn geruchten dat ze worden teruggebracht door de nog levende Vergelders, mogelijk door tijdreizen. Vanaf 24 april in de bioscoop!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair