Super slimme slechterik in Marvel-film 'Black Widow'!

Super slimme slechterik in Marvel-film 'Black Widow'!

Eigenlijke Deadpool-slechterik naar MCU.

Ondanks dat het schema van de fase na Avengers: Endgame nog niet officieel bekend is, weten we dat in 2020 waarschijnlijk de solofilm Black Widow verschijnt, uiteraard rond de bekende Avenger van Scarlett Johansson. Nu lijkt de slechterik onthuld!

Het plot van de superheldenfilm is nog niet duidelijk, maar volgens de geruchten zou de film zich afspelen tijdens de millenniumwisseling. De slechterik wordt volgens We Got This Covered de Taskmaster - de Ultimate-versie - en Marvel Studios zou acteur André Holland (Moonlight) in de rol willen hebben.

Grootse slechterik
Taskmaster is één van de grootste slechteriken uit de Marvel comics die nog niet naar het witte doek is vertaald. Zijn kracht is dat hij een perfect geheugen heeft. Hij hoeft dus maar kort naar iets te kijken om het te kunnen. Hij zou dus in mum van tijd een vechtstijl kunnen gebruiken. Het personage is in beginsel een deskundige zwaardvechter, krijgskunstenaar, scherpschutter en atleet.

Oorspronkelijk was de Taskmaster in beeld om de slechterik te spelen in Deadpool uit 2016. Toen werd er gekozen voor het personage Ajax. De opnames voor Black Widow van regisseur Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome), ook met Florence Pugh, staan gepland om in juni aan te vangen. Vermoedelijk mei 2020 in de bioscoop!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair