Wie neemt 'The Invisible Man' over van Johnny Depp?

Wie neemt 'The Invisible Man' over van Johnny Depp?

Wordt het Armie Hammer of Alexander Skarsgård?

Het gerucht gaat dat er twee acteurs in de running zijn om de hoofdrol te spelen in The Invisible Man. Universal Pictures ontwikkelt een film op basis van het verhaal van H.G. Wells en doet dat niet meer binnen zijn plannen voor een Dark Universe. Ditmaal dus een nieuwe film zonder de last van andere films, en met een andere acteur van oorspronkelijk de bedoeling was. Eigenlijk had Johnny Depp namelijk de hoofdrol moeten spelen.

Volgens That Hashtag Show zijn Armie Hammer en Alexander Skarsgård in de running voor de titelrol. Een van hen speelt dan tegenover Elisabeth Moss, en voegt zich bij de cast in een film geregisseerd door Leigh Whannell. Momenteel ontwikkelt Whannell nog het script.

Geen Dark Universe
Plotdetails over The Invisible Man zijn nog niet bekend. Wel is het zeker dat het de eerste film is sinds Univeral Pictures besloten heeft het edelmoedig aangekondigde Dark Universe te laten vallen. De film staat op zichzelf, krijgt een bescheiden budget en wordt gemaakt door een creatieve regisseur met een heel eigen visie.

Nu is dus duidelijk dat Hammer of Skarsgård de rol van de Invisible Man zal spelen. Het gerucht gaat dat Adrian Griffin in deze film een miljardair en sociopaat is die voor het leger een onzichtbaarheidspak ontwikkelde. De opnames beginnen in mei, dus de verwachting is dat er snel een keuze gemaakt wordt.

NieuwsFilm

meest populair