Gerucht: Suïcidale Deadshot ontzettend belangrijk in 'Suicide Squad 2' van James Gunn

Gerucht: Suïcidale Deadshot ontzettend belangrijk in 'Suicide Squad 2' van James Gunn

Deadshot schijnt een grote rol te spelen in deze sequel.

Vorig week kwam het nieuws naar buiten dat acteur Will Smith afscheid heeft genomen van zijn rol als antiheld Floyd Lawton alias Deadshot in het DC Extended Universe en dat Idris Elba zijn rol waarschijnlijk overneemt. The Hollywood Reporter meldt nu dat het personage een belangrijke rol zal spelen in Suicide Squad 2.

De voorbereidingen van de productie van Suicide Squad 2 zijn in volle gang en langzaam komen we dan ook steeds meer te weten over de film, die geregisseerd zal worden door James Gunn (Guardians of the Galaxy). Volgens The Hollywood Reporter heeft Gunn zijn script gebaseerd op de populaire Suicide Squad-stripboeken uit de jaren '80 die geschreven zijn door Jon Ostrander en Kim Yale.

Bekijk de afbeeldingDoodswens
In die comics is Deadshot een belangrijk personage. Lawton is daarin namelijk de leider van het team en is de enige die eigenlijk ook daadwerkelijk dood hoopt te gaan tijdens een missie. In de eerste film (2016) vocht Lawton juist voor wat tijd met zijn dochtertje. Gunn kennende gaat hij de suïcidale gedachten van Deadshot flink uitbuiten in dit vervolg. Het team bestaat vermoedelijk uit veel nieuwe leden.

Harley Quinn
Eén verschil met de comics van Ostrander en Yale is dat Harley Quinn (Margot Robbie) ook in de film te zien zal zijn. Eigenlijk werd zij pas in 2011 onderdeel van de Suicide Squad in de comics. De aanwezigheid van Quinn is logisch; zij is simpelweg het populairste filmpersonage en Robbie hecht veel waarde aan de rol.


Suicide Squad 2 moet in 2021 in de bioscopen verschijnen!

NieuwsFilm

meest populair