'Sucker Punch' heeft 'director's cut'

'Sucker Punch' heeft 'director's cut'

Deze Zack Snyder-film heeft dus wel een versie 2.

In 2011 zag Zack Snyder zijn actiefilm Sucker Punch enorm floppen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Het visuele actiespektakel kreeg op schijf een verlengde versie, en nu blijkt dat er een regisseursversie bestaat.

De 'director's cut' van een film is de versie die een regisseur eigenlijk had willen laten zien aan het publiek. Ondanks dat deze term soms onterecht op Dvd-hoesjes wordt geprint, is het wel degelijk zo dat filmstudio's de eindversie van een regisseur aanpassen. Warner Bros. husselde in 2017 nog Snyders Justice League door elkaar nadat de regisseur bij de film was vertrokken.

Director's Cut Event
Ondanks dat niet duidelijk is of er ook een afgeronde 'directors cut' beschikbaar is voor de DC-film, heeft Snyder nu aangegeven dat er wel eentje bestaat van Sucker Punch. Tijdens een Director's Cut Event later deze maand van Snyder laat hij enkele van zijn regisseursversies zien. Op de vraag van een fan op Vero waarom er geen regisseursversie van Sucker Punch wordt vertoond, zei Snyder dat deze nog niet helemaal is afgerond. Waarschijnlijk op het visuele vlak.

Ook gaf hij aan dat hij de fans aanraadt om van Sucker Punch de verlengde versie te bekijken. Deze biedt 18 minuten aan extra beeld.

NieuwsFilm

meest populair