Gerucht: 'Funko'-film met Baby Groot, Hello Kitty & Deadpool op komst

Gerucht: 'Funko'-film met Baby Groot, Hello Kitty & Deadpool op komst

De bekende vinyl poppen krijgen misschien een eigen film.

Het zou zomaar eens kunnen dat er binnenkort een film verschijnt waarin de populaire 'Funko'-poppen centraal staan. Filmstudio Warner Bros. zou die film op de planning hebben staan, zo beweert een bekende journalist.

De 'Funko Pop!'-figuren zijn ontzettend populaire poppen. De figuurtjes zijn meestal gebaseerd op films, televisieseries en games. Warner Bros. zou nu een film willen maken met deze poppen in de hoofdrol. De film zou een combinatie van live-action en animatie moeten worden en zou moeten draaien om personages als Darth Vader, Deadpool, Hellboy, Harley Quinn, Wonder Woman, Hello Kitty en Baby Groot.

Bekende insider
Het gerucht komt van de bekende journalist Daniel Richtman (@DanielRPK op Twitter), die schrijft voor SuperBroMovies en goede contacten binnen de filmindustrie lijkt te hebben. Richtman heeft het niet altijd bij het juiste eind, maar interessant zijn zijn geruchten dikwijls wel. Richtman beweert ook enkele concepttekeningen voor de film te hebben gezien.


Vooralsnog moeten we dit gerucht maar met een (flinke) korrel zout nemen, maar gezien de populariteit van deze vinyl poppen, zou het niet ondenkbaar zijn dat een filmstudio er ook een slaatje uit probeert te slaan.

NieuwsFilm