Channing Tatum zit onder 'het slijm'

Channing Tatum zit onder 'het slijm'

Bah!

Tegenwoordig is er in elk huishouden met jonge kinderen wel speelslijm te vinden. Zo ook bij Hollywoodacteur Channing Tatum (Kingsman: The Golden Circle, Smallfoot) thuis. Hij maakte zondagmiddag een hele boel slijm met zijn dochtertje Everly (en dat vond hij vast hartstikke leuk).

Vroeger bakten kinderen gewoon gezellig koekjes met hun ouders, maar tegenwoordig wordt er vooral slijm bereid in de keuken. De speelgoedwinkels staan tegenwoordig vol met deze kleurrijke substantie. Slijm is ook vrij eenvoudig zelf te maken, maar het wordt wel al snel een flinke kliederboel. Dat ondervond Channing Tatum gisteren ook toen hij zich samen met zijn dochtertje Everly (5) waagde aan het maken van slijm.

Een kijkje in de keuken
Op Instagram deelde Tatum enkele momentjes van zijn slijmavontuur. "Ewwwwww", zegt hij over het slijm in een video. "We gaan dit nooit van onze handen afkrijgen". Dochterlief Everly schijnt de gouden tip te hebben om de boel wat minder plakkerig te maken. "Ik heb er minder lijm in gedaan", zegt ze later tegen haar vader. Tatum en zijn dochtertje lijken in ieder geval een gezellige middag te hebben gehad!

NieuwsFilm

meest populair