Veel actie in clips 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

Veel actie in clips 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

Newt vs. broerlief Theseus.

Er zijn drie clips vrijgegeven van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Die laten zien dat de film van regisseur David Yates weer bekende magie terugbrengt. Warner schijnt ook erg tevreden te zijn met de film en vol vertrouwen naar de toekomst te kijken.

De eerste van de drie clips biedt een uitgebreidere blik op de manier waarop Albus Dumbledore (Jude Law) van Newt Scamander (Eddie Redmayne) vraagt om de recent ontsnapte Grindelwald (Johnny Depp) op te sporen.


Dan is er een tweede clip waarin Newt samen met Tina (Katherine Waterston) de confrontatie met broerlief Theseus Scamander (Callum Turner) aangaat.


De laatste clip toont Gellert Grindelwald, die heel charismatisch is. Hij spreekt voor een grote groep heksen en tovenaars in een ondergrondse locatie. Daar weet hij iedereen wel te overtuigen van zijn zaak.


The Crimes of Grindelwald begint als de kwaadaardige tovenaar uit de titel ontsnapt is. Hij wil weer mensen verzamelen voor zijn pogingen alle niet-magische wezens te onderwerpen en krijgt al snel veel volgelingen. Aan Newt de taak hem te verslaan.

Vanaf 13 november al in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair