'Guardians of the Galaxy Vol. 3' komt er gewoon

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' komt er gewoon

Karen Gillan is er zeker van.

Er zijn heel wat vragen over de toekomst van de Guardians of the Galaxy-franchise. Sinds het ontslag van James Gunn als regisseur van Vol. 3, schijnt het de vraag te zijn of de film er wel komt. Nu vertelt actrice Karen Gillan dat ze daar praktisch zeker van is.

"Ik weet eerlijk gezegd niet wat de status op dit moment is, " begon Gillan. "Voor mijn gevoel voeren ze momenteel gesprekken om uit te zoeken wat de beste manier zou zijn om verder te gaan. Ik hoop heel erg dat ze een manier vinden en dat we het verhaal dan mogen vertellen. Het zou mooi zijn om het af te mogen ronden."

Toen haar gevraagd werd of er een kans is dat Disney en Marvel Studios maar een punt achter de franchise zetten, was ze vrij duidelijk. "Ik weet zeker dat het verder gaat. Dat is mijn gevoel. Ik denk niet dat er een kans bestaat dat ze ermee stoppen", aldus de actrice over een eventueel vroeg einde voor de Guardians.

Toch zoeken Marvel en Disney nog naar een oplossing en een nieuwe regissweur voor de franchise. Marvel zou van plan zijn om het script van James Gunn te gebruiken, maar een andere regisseur aan het werk te zetten.



NieuwsFilm

meest populair