Meer Batman-personages in DC-film 'Joker'

Meer Batman-personages in DC-film 'Joker'

Bruce Wayne en Alfred Pennyworth gecast.

De opnames voor Joker zijn al in volle gang en de foto's vanaf de set blijven maar komen. Ook zijn er weer twee nieuwe namen van acteurs onthuld die een rol in de herkomstfilm gaan spelen. Dit keer zijn het personages die een sterke link hebben naar de aartsvijand van de Joker: Batman!

Volgens ComicBook zou Dante Pereira-Olson (You Were Never Really Here) de rol gaan invullen van de jonge Bruce Wayne. Ook butler Alfred Pennyworth zou volgens de website een rol gaan spelen in Joker. Hij wordt volgens ComicBook gespeeld door Douglas Hodge (Red Sparrow). Eerder werd Brett Cullen (The Dark Knight Rises) aangetrokken om Thomas Wayne te spelen. Dit is uiteraard de vader van Bruce Wayne, het personage dat later zal uitgroeien tot de Dark Knight. Gisteren zagen we van Thomas Wayne nog de eerste foto's.

De titelrol wordt ingevuld door Joaquin Phoenix (You Were Never Really Here) en er zijn ook rollen voor Zazie Beetz (Deadpool 2), Frances Conroy (Catwoman), Robert De Niro (Stardust) en Marc Maron (Mike and Dave Need Wedding Dates).

De DC-film van regisseur Todd Phillips (The Hangover, Arms and the Dudes) moet begin oktober 2019 in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair