Michelle Williams gestopt met autorijden wegens agressieproblemen

Michelle Williams gestopt met autorijden wegens agressieproblemen

De 'Venom'-actrice schijnt soms behoorlijk agressief achter het stuur te zijn.

De Amerikaanse actrice Michelle Williams (Venom, The Greatest Showman) is gestopt met autorijden nadat ze zichzelf betrapte op een flinke scheldpartij achter het stuur. Opvallend, want Williams lijkt altijd zo rustig en kalm in interviews. Voortaan gaat de actrice alleen nog maar met de trein op pad!

Het verkeer kan soms behoorlijk hectisch en druk zijn. Sommige weggebruikers gaan zich dan ontzettend storen aan het rijgedrag van andere. Ook Hollywoodactrice Michelle Williams, die op dit moment te zien is in Sony's superheldenfilm Venom, is weleens agressief achter het stuur. Williams schrok zo van haar eigen scheldpartij dat ze besloten heeft om voorlopig niet meer achter het stuur te kruipen, zo onthult ze in de talkshow LIVE with Kelly and Ryan.

Voortaan lekker met het openbaar vervoer
"Ik ben gestopt met autorijden, omdat ik soms erg agressief ben achter het stuur", vertelt Williams (38) in het interview. "Ik ga niet in op de details, maar er kwamen op een gegeven moment woorden uit mijn mond waarvan ik niet wist dat ik ze kon". Williams ging tekeer in het bijzijn van haar twaalfjarige dochter Matilda, die flink schrok van haar scheldende moeder. "Daarom ga ik vanaf nu alleen nog maar met de trein en metro", aldus Williams.



NieuwsFilm

meest populair