Zit Spider-Man in 'Venom'? Hier het antwoord!

Zit Spider-Man in 'Venom'? Hier het antwoord!

Wel of geen Peter Parker?

Komende dagen verschijnt Venom wereldwijd in de bioscoopzalen. De $100 miljoen kostende film lijkt een financieel prima start te gaan maken met een opbrengst van $60 - $65 miljoen in de States en zo'n $175 miljoen wereldwijd. Ondanks een mager ontvangst lijkt het publiek dus warm te lopen voor de film die mogelijk (een beetje) onderdeel uitmaakt van het Marvel Cinematic Universe.

Het antwoord op de vraag of de film ook daadwerkelijk een plekje heeft in het MCU kan ondertussen gegeven worden. Dus... SPOILER!


Er is op dit moment nog geen bewijs gevonden dat Venom te koppelen is aan het Marvel Cinematic Universe. Dit houdt dus in dat Tom Hollands Peter Parker a.k.a. Spider-Man niet te zien is in Venom. Ook wordt zijn naam niet genoemd, en wordt ook niet naar hem gehint. Hij bestaat gewoon niet in de film van regisseur Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad).

Toch lijkt Sony Pictures flink te gaan profiteren van de discussie. Spider-Man is namelijk in het MCU te zien en eigenlijk is er niet echt een Venom zonder Spider-Man. Toch is dit nu wel het geval. Overigens is er ook geen alternatieve Spider-Man te zien, wat overduidelijk inhoudt dat zowel Marvel Studios als Sony Pictures de deur openhoudt voor een eventueel latere cross-over waardoor Venom opeens wel toebehoort aan het MCU.

De vervolgplannen met Venom en andere films in het Sony's Marvel Universe zullen uiteindelijk een definitief antwoord opleveren. Eerst moet Venom een financieel succes worden.

NieuwsFilm

meest populair