Opnames 'Morbius' in november al van start

Opnames 'Morbius' in november al van start

Jared Leto heeft het maar druk.

Na Venom maakt Sony de comicfilm Morbius. Dat laten producenten Matt Tolmach en Avi Arad vandaag weten. De productie zal naar verluidt al in november van start gaan. Als dat ook echt zo is, dan betekent dat, dat de film vermoedelijk hoe dan ook gemaakt wordt, wat er ook staat te gebeuren met de box office verdienste van Venom.

Hoe dan ook: Arad en Tolmach bevestigden dat Sony snel werkt aan Morbius: "We werken op dit moment natuurlijk aan Morbius. Dus dat is waar we hierna mee verder kunnen." In de film speelt Jared Leto de hoofdrol en volgens Tolmach wordt dat "fantastisch". Leto zal een kans krijgen om een zekere "intensiteit en charisma" naar het personage te brengen.

Veel is er nog niet zeker over de film over de Spider-Man vampier. Morbius zal het naar het schijnt opnemen tegen Emil Nikos, een personage dat in de comics zijn beste vriend was en ook meteen zijn eerste slachtoffer. Wie die rol eventueel zal spelen is niet zeker. Dat is enigszins opmerkelijk, want als de opnames over twee maanden van start zouden moeten, zou je denken dat de cast al bijna rond is. Wellicht dat de komende tijd dus de eerste aankondigingen op dit vlak komen.



NieuwsFilm

meest populair