Rebecca Ferguson tekent voor sleutelrol in 'Men in Black'

Rebecca Ferguson tekent voor sleutelrol in 'Men in Black'

Ze heeft het druk de komende tijd.

Actrice Rebecca Ferguson is deze zomer te zien in Mission: Impossible - Fallout en heeft nu al twee grote nieuwe projecten gevonden. Niet alleen heeft ze getekend voor een belangrijke rol in de Men in Black spin-off, waarbij ze een sleutelrol speelt naast Chris Hemsworth en Tessa Thompson, ook heeft ze recent getekend voor het vervolg op The Shining van horrorschrijver Stephen King: Doctor Sleep.

Ferguson brak door als hoofdrolspeelster in de Starz-serie The White Queen, maar wist echt indruk te maken als Ilsa Faust in Mission: Impossible - Rogue Nation. In de tijd daarna kreeg ze heel wat grote rollen aangeboden, maar weigerde ze veel. Zo had ze kunnen spelen in Alien: Covenant en The Snowman. Uiteindelijk tekende ze echter voor The Greatest Showman en The Kid Who Would Be King.

Nu dus twee nieuwe projecten voor Ferguson. In de Men in Black-film speelt ze een onbekend personage en is ze onderdeel van een veel groter ensemble. In Doctor Sleep speelt ze Rose the Hat, een vrouw die leiding geeft aan een cultus en dus is ze een schurk in die film.

Men in Black staat gepland voor 20 juni 2019.



NieuwsFilm

meest populair