Liv Tyler moet 'Child's Play' reboot leiden

Liv Tyler moet 'Child's Play' reboot leiden

Lord of the Rings-actrice tegen Chucky?

That Hashtag Show meldt dat actrice Liv Tyler, dochter van Steven Tyler, de zanger van Aerosmith, een belangrijke rol aangeboden heeft gekregen in de reboot van de Child's Play-franchise, uiteraard bekend van de duivelse pop Chucky.

Volgens That Hashtag Show moet de actrice uit de Lord of the Rings-trilogie en The Incredible Hulk de rol gaan spelen van Karen, de moeder van Andy. Karen is degene die haar zoon de 'Good Guys'-pop Chucky geeft. Ze komt er niet veel later achter dat de pop bezeten is met de ziel van een seriemoordenaar. In het origineel uit 1988 werd de rol vervuld door Catherine Hicks.


Er is al een regisseur aangetrokken. Hij luistert naar de naam Lars Klevberg, en is bekend van de horrorfilm Polaroid. Het script komt uit de pen van Tyler Burton Smith.

Van de originele filmreeks verschenen zeven delen en Don Mancini was bij die films de drijvende kracht. De eerste vijf films belandden op het witte doek en wisten in totaal $176,0 miljoen op te halen. Die reeks krijgt overigens een vervolg op televisie.

NieuwsFilm

meest populair