Sophie Turner wil dolgraag Avenger worden

Sophie Turner wil dolgraag Avenger worden

Wat haar betreft voegt Jean Grey zich straks bij de helden van Marvel.

Als het aan actrice Sophie Turner ligt, zien we haar binnen afzienbare tijd als een van de Avengers in een Marvel-film verschijnen. De actrice is begin volgend jaar te zien in blockbuster X-Men: Dark Phoenix en ziet het wel zitten om nog veel vaker in dat soort grootschalige superheldenfilms te spelen.

Tijdens een interview met Digital Spy, vroeg men welk personage Turner graag zou willen ontmoeten in een Marvel-film, mocht de overname van Fox door Disney doorgaan. "Oooh, dat is een goede vraag. Welke Marvel-held ik zou willen ontmoeten? Iron Man, waarschijnlijk, omdat hij zo badass is. Of... oh god, ik weet het niet. Allemaal? Allemaal zou behoorlijk gaaf zijn. Er zijn er zoveel. Maar eigenlijk zou ik alle Avengers willen ontmoeten. Sterker nog, ik zou er een willen zijn."

Wellicht dat Turner in elk geval deels haar zin kan krijgen. Later dit jaar moet blijken of Fox inderdaad in handen van Disney valt. Als dat het geval is, kan Turners Jean Grey wellicht naar het MCU komen. Alleen is de kans klein dat ze de originele Iron Man, gespeeld door Robert Downey Jr. ontmoet. De acteur stopt na Avengers 4 met dat personage.



NieuwsFilm

meest populair