Maakt Sacha Baron Cohen een Trump-film?

Maakt Sacha Baron Cohen een Trump-film?

Het lijk er wel op.

Sinds The Dictator uit 2012 en in zekere zin Grimsby (2016) hebben we niet meer echt een typetjesfilm van Sacha Baron Cohen gezien. Het lijkt er nu op dat de acteur weer aan de slag gaat met een echte satirefilm, dit keer gericht op de Noord-Amerikaanse president Donald Trump, terecht of onterecht het gewillige slachtoffer van vele Hollywood-celebs.

In onderstaande wat mysterieuze video, die Cohen op 4 juli - Onafhankelijkheidsdag in de States - online zette, zie je Trump flink uithalen naar Cohen. Daarin verzoekt "The Donald" dat Cohen weer naar de schoolbanken gaat. Dit is overigens een bewerking van een video van voor dat Trump met een krappe meerderheid werd verkozen tot de president van de Verenigde Staten. Na de woorden aan het adres van Cohen was er in de originele video al een logo te zien van 'Trump University', een initiatief van Trump.


Trump deed de uitspraken nadat hij werd geïnterviewd door Ali G, uiteraard een typetje van Cohen. In onderstaande video tracht Ali G Trump "ijsjeshandschoenen" te verkopen. Zoals alleen Ali G dat kan!



NieuwsFilm

meest populair