Wat Josh Brolin vindt van al die doden in 'Avengers: Infinity War'

Wat Josh Brolin vindt van al die doden in 'Avengers: Infinity War'

Hoe reageerde hij op het zien van dat opvallende einde.

Het lijkt erop dat Josh Brolin niet op de hoogte was wat het betekende toen zijn personage Thanos in zijn vingers knipte aan het einde van Avengers: Infinity War. Een aantal personages vonden de dood. Hoe vond Brolin om dit te zien?

Tegenover USA Today liet Brolin weten dat ook hij behoorlijk schrok tijdens het zien van de eindscène van Infinity War. "Ik zat letterlijk in een bioscoop en zei 'oh mijn God, oh mijn God. Spider-Man is net uiteengevallen. Dat is niet OK," aldus Brolin. "Ik keek naar Hemsworth en hij keek naar mij. Hij lachte en was van, 'je carrière is voorbij."

Ook liet Brolin weten dat hij veel reacties kreeg. "Op Instagram plaatsen mensen berichten als, 'ik haat je'. Dat is geweldig. Ik ben, zeg maar, de enige kerel die glimlacht als hij het ziet. Het werkte!"

Ondertussen mogen de fans zich langzaam aan voorbereiden op de Blu-ray uitgave van de negentiende film van Marvel Studios. Deze verschijnt op 5 september in Nederland. Hoe het verhaal verdergaat zie je begin mei 2019 in "Avengers: End Game". Hieronder een zeer gave fan-made teaser poster voor Avengers 4:

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair