Greta Gerwig verzamelt top cast voor volgende film

Greta Gerwig verzamelt top cast voor volgende film

De 'Lady Bird' regisseuse gaat aan de slag met een remake van 'Little Women'.

Regisseuse Greta Gerwig wist hoge ogen te gooien met haar laatste film, Lady Bird. De film wist maar liefst vijf Oscarnominaties in de wacht te slepen en werd goed onthaald, zowel door de filmcritici als de bioscoopgangers. Nu lijkt het erop dat de Gerwig fans weer iets hebben om naar uit te kijken, aangezien haar volgende project, namelijk Little Women, een heuse Lady Bird reünie wordt.

Saorise Ronan en Timothée Chalamet, die beiden in Lady Bird te zien waren, hebben ook rollen weten te bemachtigen in Little Women; zo zal Ronan Jo spelen, een van de vier zussen waar de film over gaat terwijl Chalamet haar buurjongen Laurie gaat vertolken. De rest van de cast mag er echter zeker ook zijn; zo lijkt het erop dat Emma Stone en Florence Pugh eveneens twee van de zussen zullen spelen, namelijk Meg en Amy. Voor de rol van de vierde zus, Beth, is nog niemand gevonden, maar wel is het al bekend wie hun moeder gaat spelen; namelijk niemand minder dan Meryl Streep.

Little Women werd al verscheidende keren verfilmd; de originele film stamt alweer uit 1933 maar ook de meest recente variant uit 1994 was een succes; hierin speelden o.a. Kirsten Dunst, Susan Sarandon, Winona Ryder en Christian Bale.



NieuwsFilm

meest populair