'Mile 22' met Mark Wahlberg nu al rijp voor een sequel

'Mile 22' met Mark Wahlberg nu al rijp voor een sequel

De actiefilm van Peter Berg draait vanaf 1 november pas in de bioscoop, maar was altijd al bedoeld als de start van een nieuwe actie-franchise.

Ondanks dat de film pas in de Amerikaanse bioscopen draait vanaf augustus (en vanaf 1 november in Nederland), zijn er nu al concrete plannen voor een vervolg op de actiefilm (Mile 22 met Mark Wahlberg. Peter Berg regisseerde de film voor productiemaatschappij STXfilms en heeft volgens de eerste geluiden een uitstekende actiefilm afgeleverd.

Scenarist Umair Aleem is afgelopen week ingehuurd om het script van de sequel te schrijven. Mile 22 gaat over een zwaar getrainde Amerikaanse geheim agent (Wahlberg) die, met hulp van een elite-eenheid agenten, een mysterieuze politieagent met topgeheime informatie zijn land uit moet smokkelen.

Naast Wahlberg zijn er in Mile 22 ook rollen weggelegd voor Iko Uwais, Ronda Rousey, John Malkovich en Lauren Cohan. Welke van deze acteurs er buiten Wahlberg zullen terugkeren in het vervolg is nog onbekend. De makers van Mile 22 hebben de film altijd gezien als de start van een grote actie-franchise die buiten sequels ook moet bestaan uit een tv-serie en videogames.



NieuwsFilm

meest populair